Gyerkőc

Mi minden történik most a kicsi életében. Egy egész világot kell most Neki felfedezni. Én meg csak rettegek titokban, nehogy valami baja legyen.

Friss topikok

Linkblog

Emese!

2008.01.31. 22:15 - Rodimus Prime

Édes kicsim! Alszol! Nem sok szabadidőt hagysz nekem. Nappan esélytelen, hogy a géphez üljek, maximum a konyhában tudok gépezni a notebook-n. De azon nincs net. Így a délutáni alvás ideje alatt nem tudok internetezni. Ha ébren vagy, akkor meg pláne nem! Minden percemet lekötöd, de ez így van rendjén! Csak este van lehetőségem arra, hogy egy kicsit szörfözzek a világhálón, de azt is csak úgy, hogy minden gomb lenyomásánál attól rettegek, hogy felébredsz. Minél nagyobb leszel, annál éberebben alszol. (és csak egy szobánk van)
Most voltál egy éves! Már hat foggal büszkélkedhetdsz, gyönyörűen állsz, és minden állatra (plüssre-élőre) mondod már hogy: cszicsza. Utánozod a hangomat.
De ma nagy tettet vittél végbe. Négy egész totyogás megtettél egymagad, kapaszkodás és segítség nélkül! Szuper vagy kicsim! Remélem most már, hogy hamar eljön az az idő amikor kézenfogva sétálhatunk egymás mellett az utcán!
Imád Téged, Anya!

A bejegyzés trackback címe:

https://mysweetbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr42320241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása